Prospectele/amendamentele/certificatele pentru ofertele de vânzare aprobate de A.S.F. în 2021

 


 

    Prospecte     

 Prospecte din      documente   separate    Amendamente  
 Certificate 
 Modalitățile prin care prospectele au fost puse la dispoziția publicului
 CHIMCOMPLEX S.A.   Borzești       

 Prospectul, formularul de subscriere și formularul de revocare vor fi publicate pe site-ul   intermediarului la adresa www.estinvest.ro  și pe site-ul BVB la adresa www.bvb.ro,  iar în format   fizic la sediul central al  ntermediarului (Focșani, str. Republicii nr. 9, jud. Vrancea) și la sediul   emitentului

BITTNET SYSTEMS S.A.   BUCUREȘTI

Document de înregistrare universal (2020)

 NOTA privind valorile mobiliare +rezumat

    Nota privind valorile mobiliare, Rezumatul prospectului, formularul de subscriere și formularul de revocare, vor fi publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (http://www.bvb.ro), pe site-ul Intermediarului – (www.tradeville.eu) si pe site-ul Emitentului la categoria investitori (https://investors.bittnet.ro).
BITTNET SYSTEMS S.A.   BUCUREȘTI

Document de înregistrare universal (2021)

    Documentul de înregistrare universal a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe site-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro) și pe site-ul Emitentului la categoria investitori (https://investors.bittnet.ro.
NOROFERT  S.A.       Prospectul, formularul de subscriere și formularul de revocare vor fi disponibile atât electronic, pe pagina de internet a emitentului (https://norofert.ro/investitori/), a intermediarului (www.goldring.ro) și a BVB (www.bvb.ro), cât și pe suport de hârtie la sediul intermediarului (Tîrgu Mureș, str. Tudor Vladimirescu 56A, Jud Mures),  precum și la sediul emitentului.
IMPACT Developer & Contractor SA      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori Bucuresti (http://www.bvb.ro), al Emitentului (www.impactsa.ro) si al Intermediarului (www.tradeville.eu)

AGRICOVER HOLDING SA      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (www.bvb.ro) și al Emitentului (www.agricover.ro)

TRANSPORT TRADE SERVICES  S.A.      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), al intermediarului SWISS CAPITAL S.A.  (www.swisscapital.ro), ale distribuitorilor SSIF TRADEVILLE S.A. (www.tradeville.eu) și SSIF BRK Financial Group S.A. (www.brk.ro) și pe website-ul Emitentului (www.tts-group.ro), iar pe suport de hârtie la sediul intermediarului (bd. Dacia nr. 20, Clădirea Romana Offices, et. 4, sector 1, București),  la sediul SSIF TRADEVILLE S.A. (Calea Vitan, nr. 6A, bl. B, Tronson B, et.3, sector 3, București) precum și la sediul SSIF BRK Financial Group S.A. (Calea Moților, nr. 119, Cluj-Napoca, jud. Cluj).

HOLDE  AGRI INVEST S.A.      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul emitentului (https://holde.eu), pc website-ul Bursei de Valori Bucureşti (www.bvb.ro) și pe website-ul Intermediarului (https://btcapitalpartners.ro).

 2Performant   Network S.A.      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), al intermediarului SSIF GOLDRING S.A. (www.goldring.ro) și pe website-ul Emitentului, la secțiunea Investitori (https://ro.2performant.com/ir-majorare/), iar pe suport de hârtie la sediul intermediarului (Tg. Mureș, str. Tudor Vladimirescu nr. 56A, jud. Mureș) și la sediul Emitentului (București, bd. Corneliu Coposu nr. 6-8, Clădirea Unirii View, et.2, biroul “ResCo-working09”, sector 3).

 BRK FINANCIAL GROUP SA      Certificat

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului prin publicarea pe website-ul emitentului, (brk.ro) și pe website-ul B.V.B. (www.bvb.ro ).

 BRK FINANCIAL GROUP SA      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (www.bvb.ro) și al Emitentului (www.brk.ro).

ONE UNITED PROPERTIES        Prospectul a fost publicat și este pus la dispoziția publicului la sediul Emitentului, pe pagina web a Emitentului la www.one.ro, pe pagina web a Bursei de Valori București la www.bvb.ro și pe pagina web a Intermediarului la www.brk.ro .
METALICA SA      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul site-ul Intermediarului (www.ifbfinwest.ro), pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (www.bvb.ro) si pe site-ul Emitentului (www.metalicaoradea.ro).

Magazin Universal Maramureș S.A., Baia Mare      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), al intermediarului SSIF GOLDRING S.A. (www.goldring.ro) și pe website-ul Emitentului, la secțiunea secțiunea „Relații cu investitorii” (http://maramuresul.ro/Relatii-cu-investitorii.html/), iar pe suport de hârtie la sediul intermediarului (Tg. Mureș, str. Tudor Vladimirescu nr. 56A, jud. Mureș) și la sediul Emitentului (B-dul Unirii nr. 10, Baia Mare, jud. Maramureș).

PRODLACTA  S.A. BRAȘOV      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe site-urile web ale Intermediarului (www.primet.ro) și al B.V.B. (www.bvb.ro) și în format fizic la sediul emitentului și al intermediarului.

AVIOANE CRAIOVA S.A.      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro) și al intermediarului SSIF Prime Transaction S.A. (www.primet.ro), iar pe suport de hârtie la sediul intermediarului (Bucuresti, Str. Caloian, nr. 22, sector 3) și la sediul Emitentului (Localitatea Ghercesti, Str. Aviatorilor nr. 10, Jud. Dolj).

STAR RESIDENCE INVEST SA    Amendament  

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), al intermediarului SSIF BRK Financial Group S.A. (http://www.brk.ro) și pe website-ul Emitentului, (http://www.starresidenceinvest.ro), iar pe suport de hârtie la sediul intermediarului (Cluj-Napoca, Str. Moților, nr. 119, județul Cluj) și la sediul Emitentului (București, Sector 1, Șoseaua București-Ploiești, Nr. 172-176, Willbrook Platinum & Convention Center, Clădirea A, Biroul 5, Etaj 1).

AURORA S.A.      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul site-ul Intermediarului (www.ifbfinwest.ro), pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (www.bvb.ro) si pe site-ul Emitentului (www.aurorashoes.ro).

BONAS IMPORT-EXPORT SA

 

     

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), al intermediarului SSIF Interdealer Capital Invest S.A. (www.interdealer.ro) și pe website-ul Emitentului, la secțiunea investitori (https://bonas.ro/investitori/majorare-de-capital), iar pe suport de hârtie la sediul intermediarului (Cluj-Napoca, str. Republicii nr. 107, et. 4, jud. Cluj) și la sediul Emitentului (sat Dezmir, comuna Apahida, str. Crișeni, nr. 5, jud. Cluj). Investitorii vor solicita o programare prin e-mail la adresa investitori@bonas.ro unde vor preciza și locația unde se dorește consultarea documentelor în format fizic (Emitent sau Intermediar).

Life is Hard S.A.

 

     

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului:  (i) gratuit pe suport hârtie la sediul Emitentului din Florești, Str. Avram Iancu, Nr. 500, jud. Cluj, (ii) gratuit pe suport hârtie la sediul Intermediarului din Cluj-Napoca, Str. Moților, nr. 119, județul Cluj sau (iii) în format electronic pe website-urile www.brk.rowww.bvb.rowww.lifeishard.ro.

MARTENS S.A.

Galați

     

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), pe pagina de internet a Emitentului (www.martens.ro), pe pagina de internet a Intermediarului Ofertei (http://www.goldring.ro) și pe suport hârtie, la sediul Emitentului si Intermediarului.

AQUILA PART PROD COM S.A.

 

     

Prospectul este pus la dispoziția publicului pe pagina de internet a Emitentului (www.aquila.ro), a BVB (www.bvb.ro), a Intermediarului (www.swisscapital.ro) și ale Distribuitorilor, respectiv: SSIF Tradeville S.A. (www.tradeville.ro) și SSIF BRK Financial Group S.A. (www.brk.ro)

SAFETECH INNOVATIONS S.A.      

Prezentul Prospect este publicat pe site-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), pe site-ul Intermediarului ofertei (www.goldring.ro),  precum și pe site-ul propriu al Emitentului la secțiunea Investitori (https://www.safetech.ro/investors/) iar pe suport de hârtie la sediul Intermediarului Ofertei din Târgu Mureș, str. Tudor Vladimirescu 56A, Jud. Mureș, precum și la sediul Emitentului din București, Sector 2, Strada Frunzei nr. 12-14, etajele 1-2.

BRAICONF S.A.

 

     

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), al intermediarului SSIF IFB FINWEST S.A. (www.ifbfinwest.ro) și pe website-ul Emitentului (www.braiconf.ro), iar pe suport de hârtie la sediul intermediarului (Arad, str. Dimitrie Bolintineanu nr. 5, jud.Arad) și la sediul Emitentului (Str.Școlilor, nr.53, Brăila).

AUTONOM SERVICES 

     

Prospectul este pus la dispoziţia investitorilor în format electronic pe pagina web a Societăţii la adresa www.autonom.ro, precum şi pe pagina web a BVB la adresa www.bvb.ro .

iHunt Technology Import Export S.A.

 

     

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), al intermediarului SSIF GOLDRING S.A. (www.goldring.ro) și pe website-ul Emitentului (www.ihunt.ro/investitori) şi în format fizic, la sediul social al Emitentului sau al Intermediarului. Având în vedere contextul pandemiei COVID19, pentru consultarea documentelor aferente operaţiunii pe suport de hârtie, persoanele interesate sunt rugate să îşi programeze vizita prin email sau telefonic, la datele de contact precizate în prospect.

VRANCART S.A. Adjud

     

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), al intermediarului SSIF GOLDRING S.A. (www.goldring.ro) și pe website-ul Emitentului, la secțiunea Investitori (https://vrancart.ro/index.php?lang=ro&m=12&p=intrebari_act), iar pe suport de hârtie la sediul intermediarului (Tg. Mureș, str. Tudor Vladimirescu nr. 56A, jud. Mureș) și la sediul Emitentului (mun. Adjud, str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, jud. Vrancea). Conform prospectului, pentru accesul fizic la documente, investitorii vor solicita o programare prin e-mail la adresa office@vrancart.com, sau telefonic, la numărul de telefon +40 (237) 64.08.00  pentru consultarea documentelor la sediul emitentului și, respectiv la adresa goldring@goldring.ro, sau telefonic la numărul de telefon 0754.310.705 pentru consultarea documentelor la sediul intermediarului.

Agroland Business System S.A. Timișoara

     

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (www.bvb.ro), pe pagina de internet a Emitentului (https://investors.agroland.ro/home), pe pagina de internet a Intermediarului Ofertei (www.tradeville.ro) și pe suport hârtie, la sediul Emitentului si Intermediarului.

LIBRA INTERNET BANK S.A.

     

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (www.bvb.ro) și al Emitentului (https://www.librabank.ro/obligatiuni), iar pe suport de hârtie la sediul Emitentului din București, Calea Vitan nr. 6-6A, Tronson B, C, Et. 1, 6, 9, 13, Clădirea Phoenix Tower, sector 3.

 

ASCENDIA S.A.

     

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), al intermediarului SSIF Goldring S.A. (www.goldring.ro) și pe website-ul Emitentului, la secțiunea investitori (https://www.ascendia.ro/ro/investitori), iar pe suport de hârtie la sediul intermediarului (Tg. Mureș, str. Tudor Vladimirescu nr. 56A, jud. Mureș) și la sediul Emitentului (București, str. Eufrosin Poteca nr. 40, et.1, sector 2).

Conform prospectului, pentru accesul fizic la documente, investitorii vor solicita o programare prin e-mail la adresa office@ascendia.ro, sau telefonic, la numărul de telefon +40 (371) 089 200, pentru consultarea documentelor la sediul emitentului și, respectiv la adresa subscrieri@goldring.ro, sau telefonic la numărul de telefon +40744 472 463 pentru consultarea documentelor la sediul intermediarului.

ABN Systems Internațional S.A. București

 

Supliment la Prospectul UE pentru creștere aferent ofertei publice primare inițiale de vânzare
de acțiuni
   

Prospectul UE pentru creștere aferent ofertei publice primare inițiale de vânzare de acțiuni emise de societatea ABN Systems International S.A. București care va fi derulată în vederea admiterii la tranzacționare a acțiunilor pe SMT administrat de B.V.B. S.A., precum și informațiile privind modalitățile prin care Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro), pe pagina de internet a Emitentului (https://www.abnsystems.ro/ro/și pe pagina de internet a Intermediarului Ofertei (http://www.tradeville.ro).

PATRIA BANK S.A.       

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pagina de internet a Emitentului, www.patriabank.ro, în secțiunea Investitori - Majorare capital social 2021, pe pagina web a intermediarului, www.alphabank.ro. Și pe pagina web a Bursei de Valori Bucuresti, www.bvb.ro. precum si în format fizic la sediul Patria Bank S.A..

CHIMCOMPLEX SA      

Prezentul Prospect va fi publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (http://www.bvb.ro), pe site-ul lntermediarului (www.estinvest.ro), pe site-ul propriu al Emitentului (www.chimcomplex.ro).

 GRÎUL S.A.      

Prospectul a fost pus la dispoziția publicului, respectiv prin publicarea pe website-ul Bursei de Valori București (http://www.bvb.ro) și al intermediarului SSIF Interfinbrok Corporation S.A. (www.interfinbrok.ro), iar pe suport de hârtie la sediul intermediarului (Mun.Constanța, str. Călărași nr.1, jud. Constanța) și la sediul Emitentului (București, str. Irimicului, nr. 24, sector 2). Conform prospectului, pentru accesul fizic la documente, investitorii vor solicita o programare prin e-mail, la adresa emitentului, office.griul@gmail.com, sau telefonic, la numărul de telefon 021.794.22.55 respectiv a intermediarului, office@interfinbrok.ro, număr de telefon 0241.63.90.71.