A.S.F. are un nou site

București, 20 aprilie 2021 – Autoritatea de Supraveghere Financiară a lansat, astăzi, noua versiune a site-ului oficial www.asfromania.ro, care are un design modern și o structură intuitivă. Informația este organizată astfel mai eficient, pe categorii relevante, pentru a fi ușor de accesat de către utilizatori, atât de pe desktop, cât și de pe platformele mobile.

www.asfromania.ro conține rubrici noi, cele mai importante fiind Autorizare și Sancțiuni, unde se regăsesc informații esențiale despre două dintre cele mai semnificative activități desfășurate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Ideea de a implementa un nou website la nivelul A.S.F. a fost considerată atât o prioritate, cât și o necesitate, având în vedere interesul în creștere al utilizatorilor pentru interacțiunea online cu Autoritatea, precum și volumul mare de informații publicate pe site.

Modificarea website-ului Autorității de Supraveghere Financiară a reprezentat un obiectiv important, întrucât procesul de întărire a capacității instituționale nu ar putea fi considerat finalizat fără ca unul dintre vectorii importanți de imagine ai instituției să nu fie transformat și aliniat cu noile obiective de performanță, asumate la nivelul managementului A.S.F.

 

 

*********

Despre Autoritatea de Supraveghere Financiară

Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de funcţionare a celor trei sectoare, care însumează peste 10 milioane de participanţi. Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.asfromania.ro.