ASF și ASE invită astăzi studenții și elevii la „Noaptea Albă a Universităților“

Bucureşti, 17 mai 2024 – Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și Academia de Studii Economice (ASE) din București organizează, astăzi, „Noaptea Albă a Universităților“, un eveniment unic de educație financiară destinat elevilor de liceu și studenților.

Aflat la cea de-a treia ediție, evenimentul va avea loc la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul ASE, din strada Mihail Moxa 5-7, începând cu ora 17.30 și va include o serie de activități de dezvoltare personală, oportunități de dezvoltare a carierei în domeniul financiar, networking, coaching și mentoring.

„Noaptea Albă a Universităților“ va fi un adevărat maraton de educație financiară, ce va include și o serie de întâlniri și prezentări susținute de personalități din lumea business-ului, din lumea culturii, a sportului și a showbiz-ului.

Toate aceste acțiuni se desfășoară simultan, în diferite săli și amfiteatre, participanții având ocazia să ia parte la acest program variat ce le dă posibilitatea de a acumula cunoștințe utile dezvoltării lor personale și profesionale. Participarea la eveniment este gratuită și nu presupune înscrierea prealabilă.

Mai multe detalii regăsiți pe www.edutime.ro.

Educația financiară reprezintă un obiectiv strategic pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară și, în același timp, un proiect fundamental, pe termen lung, destinat elevilor, studenților, dar și publicului larg, care are drept scop dezvoltarea piețelor financiare.

 

 

  *********

Despre Autoritatea de Supraveghere Financiară

Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de funcţionare a celor trei sectoare, care însumează peste 10 milioane de participanţi. Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.asfromania.ro.